Данните за приходите от международен туризъм през миналата година са

...
Данните за приходите от международен туризъм през миналата година са
Коментари Харесай

Приходите от международен туризъм у нас са над 6,6 млрд. лв за периода януари-ноември 2017 г.

Данните за приходите от интернационален туризъм през предходната година са доста положителни, което потвърждава устойчивото развиване на бранша.

Така министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила разяснява новите данни на Българска народна банка, че за интервала януари-ноември 2017 година приходите от задгранични визити у нас възлизат на над 6,6 милиарда лева, представена от пресцентъра на ведомството. Ръстът на приходите по отношение на същите месеци на 2016 година е 9,1 %, прецизират от министерството и допълват, че по данни от Национален статистически институт от началото на 2017 година до ноември у нас са пристигнали над 8.4 млн. чужденци. Ръстът на непознатите туристи е повече от 7 % по отношение на същия интервал на 2016 година

Очакванията на ведомството са за 8,7 млн. задгранични туристи за цялата 2017 година Най-много задгранични туристи са пристигнали от страни в Европейски Съюз. По над 1 млн. туристи са ни посетили от Гърция и Румъния.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР