Данните за коронавируса в Испания показват известен към сряда, но

...
Данните за коронавируса в Испания показват известен към сряда, но
Коментари Харесай

Спад на заболеваемостта в Испания, несигурност за Коледа

Данните за ковид в Испания демонстрират прочут към сряда, само че опциите за пътувания и събирания по празниците към момента наподобяват несигурни.

Министерството на здравеопазването удостовери 10 222 нови случая, с повече от 2 000 по отношение на вторник - максимален спад от повече от месец, съобщи Анадолската организация.

Броят на дейните хоспитализации COVID-19 също понижава доста за втори следващ ден , като малко под 16 000 пациенти заемат 13% болнични кревати в страната и 29% от всички налични отделения за интензивно лекуване.

369 са смъртните случаи, доста по-малко от 537 във вторник.

Припомняме, че испанското държавно управление на районните управляващи ограничаване от шест души за коледни и новогодишни празненства , когато включват посетители, съгласно проектодокумент на здравното министерство.

Също по този начин, офис събиранията и сходни тържества в навечерието на празничния сезон също ще бъдат лимитирани до шест души и за предпочитане да се организират на тераси на заведения за хранене , на открито или на място с " не повече от две стени ".

Документът предлага да се възнамеряват един " друг " коледен празник, без да се нарушава " коледният дух " на най-популярния празник в страната.
 Испания готви стягане на ограниченията за Коледа
Испания готви стягане на ограниченията за Коледа

Ограничение до 6 души за коледни и новогодишни празненства

Министерството на здравеопазването ще разиска документа със здравните ръководители в районите, които към момента могат да вкарат промени.

Испания, която има повече от 1, 6 милиона случая на COVID-19 - втора в Западна Европа след Франция - и над 44 000 починали - наложи шестмесечно изключително състояние през октомври , като даде на районите правна поддръжка за налагане на вечерен час и други ограничавания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР