Данните се предоставят на заинтересовани страни, сочи анализАвто-производителите постоянно събират

...
Данните се предоставят на заинтересовани страни, сочи анализАвто-производителите постоянно събират
Коментари Харесай

Днешните автомобили знаят всичко за шофьорите

Данните се дават на заинтригувани страни, сочи разбор

Авто-производителите непрекъснато събират информация за своите клиенти посредством голям брой електронни системи

Съвременните коли са препълнени с електроника, имат системи за сателитна навигация, а към този момент и достъп до интернет. Предстои консолидиране на системи за самостоятелно ръководство, които ще се свързват към централен сървър и изкуствен интелект.

Всички тези технологии разрешават на автомобилните производители да събират данни за водачите и да научават и най-малките детайлности за тях, включително какъв брой е тежестта им, къде живят, с какво се хранят и коя болница посещават.

Авто-производителите непрекъснато събират информация за своите клиенти, като за задачата вграждат в колите си голям брой електронни системи, написа The Next Web. Изброяват се GPS-те, мултимедийните системи с поддръжка на смарт телефони, камерите за следене на умората на лидера, сензорите за седалките и кормилото, навигационните системи и достъпът до интернет.
още по тематиката
Според анализаторите, всички получени данни за лидера на автомобила се изпращат към заинтригувани страни, които могат да употребяват информацията по свое убеждение. В частност, адресат на сходна информация е клауд услугата за свързани коли Otonomo.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР