Данните са толкова отчетливи и ясни – струваше си яростно

...
Данните са толкова отчетливи и ясни – струваше си яростно
Коментари Харесай

Удари дъното! Антоанета Цонева отчаяно се предложи на ПП и заговори за атентат!

Данните са толкоз отчетливи и ясни – струваше си гневно да се борим против предлагането, вкарано в Народно събрание и подкрепено от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Това съобщи Антоанета Цонева от Демократична България по отношение на анкета, съгласно която 60% от хората не утвърждават да има хартиени бюлетини към машинното гласоподаване.

„Машинният избор обезпечава почтеност, тъй като няма недействителни бюлетини. Ноември м.г. на последните избори имаше единствено 11 000 недействителни гласа и то в секциите с хартиено гласуване“, добави тя по БТВ.

„Обстоятелствата са форсмажорни – рецесия върху рецесия, четвърти избори и, в случай че няма да могат да се употребяват машини, това ще е атентат против изборният процес“, посочи Цонева.

Тя проговори и по горещата политическа тематика дали Демократична България и Политическа партия ще се явят дружно на изборите.

„Хората които стоят зад европейския избор на Бг чакат уверена мощ, която да в профил ГЕРБ от водаческото място сега. Едно обединяване ще докара до поръчка за първото място, което неизбежно ще енергизира гласоподавателите от демократичната общественост и ще притегли колебаещи се. Това ще докара до добър резултат“, сподели още тя.

На въпрос може ли след изборите да се прави коалиция сред ГЕРБ и Демократична България, Цонева сподели: „Трябва ясно обединяване, за което хората да гласоподават и ГЕРБ да бъде махнат от първото място. Демократична България няма и не може да се коалира с ГЕРБ. Категоричната ни позиция е, че ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да са надалеч от властта“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР