Данните са добри, работи се активно. Освен това, което вие

...
Данните са добри, работи се активно. Освен това, което вие
Коментари Харесай

Борисов: Кой прави дизайните на ``Мерцедес``? Българите го правят!

Данните са положителни, работи се интензивно. Освен това, което вие изнасяте, Министерство на вътрешните работи са задържали над 62 т нарязан тютюн и в случай че го превърнете в цигари, можете да сметнете какъв брой ТИР-а са това. Колегите от Словакия и Унгария изрекоха благодарности за реакцията на нашата работа ГДБОП. Така че продължаваме с нашата полицейско съдействие. Най-лесният метод да се изкарат черни пари е от контрабанда на цигари. Но не щеш ли тоталното видеонабюлдение и политическата воля дават своя резултат.

Това показа министър председателят Бойко Борисов по време на конференция, на която бяха показани резултатите от изследването на празните опаковки от цигари, показващи трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари за 2-рото тримесечие на 2019 година, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Имаме да усилваме приходи – следващата година с 10 % за всички чиновници. Видяхте през вчерашния ден в Пловдив какъв цех за фарове и стопове на коли открихме. И освен че ги произвеждаме, ами и 40 българи ги измислят. Кой измисли дизайна на Мерцедеса? Българите го измислиха! 40 българи работят и вършат дизайна на всички коли. 200 българи пък пишат софтуера на всички електрически и хибридни коли за самоуправление и паркиране и всичко останало. Само че в Пловдив желаят и Околовръстното, тъй като стотици ТИР-ове излизат от фабриките и в противоположен случай ще блокират Пловдив, по тази причина желаят Околовръстното, за което обаче трябват 150 милиона лв.. Така че ни трябват пари в бюджета, с цел да продължи растежът на стопанската система и да сме конкурентноспособни на Балканите'', изясни още министър председателят Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР