Данните са добри. Над 62 тона рязан нелегален тютюн е

...
Данните са добри. Над 62 тона рязан нелегален тютюн е
Коментари Харесай

Борисов доволен от приходите от контрабанда

Данните са положителни. Над 62 тона рязан незаконен тютюн е заловен от службите. Премиерът Бойко Борисов е доста удовлетворен от констатациите. Министър-председателят взе присъединяване в обичайните доклади за новата на контрабандата. Той регистрира повишени доходи от контрабандата.

Днес сме дали 30 милиона лв. за кината и театрите , сподели Борисов. Той още веднъж се заяде с критиците си за тоталния неуспех на държавното управление. Най-лесният метод да се изкарат черни пари е от контрабандата , изясни министър-председателят. Това развращавало политици, магистрати или както той се изрази " знайни и незнайни герои " .

Премиерът се похвали по какъв начин кабинетът покачва приходите, като посочи откритият през вчерашния ден цех край Пловдив. Заводи има, където има пътища , както изясни той.

Трябва да създадем околовръстното на Плевен, другояче заобикаляме Плевен, посочи Борисов. На нас парите ни трябват в бюджета, с цел да продължи България с растежа на стопанската система , съобщи той.

Продължаваме да сме на остатък и да имаме над 10 милиарда фискален запас и това демонстрира тоталният неуспех на държавното управление, акцентира Бойко Борисов. За мониторинга на Европейска комисия по мнението му всичко е ясно и тази тематика нямало за какво да се разисква.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР