Данните от черните кутии на разбилия се преди седмица в

...
Данните от черните кутии на разбилия се преди седмица в
Коментари Харесай

Черните кутии на катастрофиралия край Адис Абеба самолет показват `ясни сходства` с инцидента с `Лайън Еър`

Данните от черните кутии на разрушилия се преди седмица в Етиопия " Боинг 737 МАКС 8 " демонстрират " очевидни прилики " с злополуката на индонезийски аероплан от същия модел през октомври. Това разгласи през днешния ден етиопската министърка на превоза Дагмавит Могес, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.
 Какво се знае след злополуката на етиопския аероплан
Черната кутия, записваща параметрите на полета, е посочила " ясни прилики " сред злополуките на двата самолета от един и същи модел, сподели Могес на конференция. Тя означи, че устройството е в положително положение.

Предварителният отчет за аргументите за авиокатастрофата ще бъде оповестен до 30 дни, добави етиопската министърка на превоза. Всички 157 души на борда починаха, когато аероплан " Боинг 737 МАКС 8 " на Етиопските авиолинии, изпълняващ полет от Адис Абеба до Найроби, се разруши малко след политане на 10 март.

Редица страни, измежду които и Съединените щати, постановиха възбрана самолети от този модел да летят. Американската компания производител Боинг би трябвало да потвърди, че " 737 МАКС 8 " са безвредни на фона на съмненията, че дефектни датчици и програмен продукт са съдействали за двете произшествия, станали в разстояние на по-малко от половин година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР