Данните, които ще бъдат получени от купените от Турция руски

...
Данните, които ще бъдат получени от купените от Турция руски
Коментари Харесай

Наш генерал разкри огромната опасност от руските С-400 в Турция

Данните, които ще бъдат получени от купените от Турция съветски зенитно-ракетни системи С-400 могат да бъдат употребявани от Русия. Това сподели ген. Валентин Цанков, бригаден военачалник от запаса, специалист в Центъра за проучване на защитата и сигурността и заместник-председател на Асоциацията на сухопътните войски, представен от Фокус.

Той изясни, че рисковете за придобиване на подобен комплекс от страна членка на НАТО са, че при нейното потребление в образователна активност системата би могла да откри слаби места в изтребителната и освен авиация на страните членки на НАТО.

С-400 е въведена преди 12 години в съветската войска, сподели още той, като посочи, че тя има доста по-добри механически данни от американския й аналог.

„ Тя е основана като система, която да противодейства на по този начин наречената „ нуклеарната триада “ и покрива в огромна степен актуалните условия. Има огромен периметър на разкриване на задачите, към 600 км., което е добра отдалеченост за разкриване на Балканския и Европейски спектакъл. Тя унищожава на сред 240 и 400 км. и има три типа ракети за разнообразни видове цели, “ изясни той.

Ген. Валентин Цанков сподели още, че общата загуба за Турция, в случай че излезе от плана за F-35, ще е към девет милиарда $. Той изясни, че цената, която Турция е платила досега за присъединяване в плана F-35, е към милиард и половина.

Ген. Цанков напомни, че причина южната ни съседка да се обърне към закупуването на съветските С-400 бе отводът на Съединени американски щати да им продаде американска зенитно-ракетна система MIM-104 Пейтриът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР