Дънките са неизменна част от капсулния ни гардероб и спрямо

...
Дънките са неизменна част от капсулния ни гардероб и спрямо
Коментари Харесай

Двуцветният деним – водеща модна тенденция за 2023

Дънките са неизменима част от капсулния ни дрешник и по отношение на фигурата ни, в него има най-малко няколко класики като, straight и mom jeans. И е ясно, че ги носим и в студено, и в топло. Всеки нов сезон обаче си има и своята отличителна деним наклонност. Този есенно-зимен интервал безспорно върна моделите с необятни крачоли и тези вид „ карго “ под светлините на прожекторите. Да не приказваме за от деним.

Но в случай че би трябвало да гледаме напред в стилните трендове за идващите няколко месеца, то измежду тях от ден на ден ще виждаме двуцветния деним т.е. дънки, якета или поли, в които са комбинирани най-малко два разнообразни нюанса. При някои разновидности разликата не е доста огромна, до момента в който при други има по-видим контрастност. Този вид деним може да се употребява както за повсеместен аутфит, в случай че сте по-смели като някои фешън, които демонстрираме в днешната изложба, или да бъдат единствено като акцент.



По отношение на цветовете и кройките, опциите също са безкрайни, като е добре въпреки всичко връхната част, обувките и аксесоарите да не са толкоз дейни като принтове, тъй като двуцветните дънки сами по себе си са много отличителни. Но пък ярките тонове ще прибавят повече характерност към тоалета.

Някои може объркат тази деним наклонност с „ пачуърка “, само че тук акцентът е върху контрастните отвесни линии, които основават по-издължен контур и може би малко по-изискан стайлинг за разлика от моделите с насложени мини части плат, които преди сме виждали.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР