Дънкан Кийт отбеляза гол при числено превъзходство 8.5 секунди преди

...
Дънкан Кийт отбеляза гол при числено превъзходство 8.5 секунди преди
Коментари Харесай

Чикаго удари като гост Сейнт Луис

Дънкан Кийт означи гол при числено предимство 8.5 секунди преди края при успеха на Чикаго като посетител на Сейнт Луис с 4:3 в среща от постоянния сезон на Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада. Андреас Мартинсен, Блейк Хилман и Алекс ДеБринкат също се разписаха за Чикаго, а Жан-Франсоа Берюби направи 30 спасявания.

Чикаго побеждава Сейнт Луис за първи път този сезон. Владимир Тарасенко и Брейдън Шен се отличиха с гол и асистенция за домакините, а едно попадение добави Роберт Бортуцо. Анахайм победи с 3:1 Минесота и за шеста поредна година се клаисра за плейофите на НХЛ. Ник Ричи, Андрю Колиано и Ондрей Каше бяха точни за Анахайм. Райън Милър направи 26 спасявания в първия си мач като титуляр от 9 март насам. Мат Думба се разписа за Минесота при числено предимство, а Деван Дубник се отличи с 28 спасявания.

За отбора това е пета загуба в последните седем мача. Отава завоюва гостуването си на Бъфало с 4:2. Мат Дюшен вкара 27-ия си гол за сезона, а останалите попадения за " сенаторите " бяха дело на Макс МакКормик, Райън Дзингел и Александър Бъроус. Вратарят Крейг Андерсън отрази 32 удара. За Бъфало головете означиха Райън О'Райли и Кайл Окпосо. Тимът ще пропусне плейофите за седми следващ сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР