Дънкан Фърюгсън ще остане временен мениджър на Евертън за гостуването

...
Дънкан Фърюгсън ще остане временен мениджър на Евертън за гостуването
Коментари Харесай

Фъргюсън ще води Евертън и срещу Юнайтед

Дънкан Фърюгсън ще остане краткотраен управител на Евертън за гостуването на Манчестър Юнайтед в неделя, без значение от слуховете, свързващи уволнения от Наполи Карло Анчелоти с вакантния пост.

Фъргюсън застана отпред на „ карамелите “ след раздялата с Марко Силва и отборът реализира впечатляваща победа над Челси с 3:1 на „ Гудисън Парк “, само че изглеждаше много евентуално мърсисайдци да намерят нов управител до срещата с Юнайтед. По-рано стана ясно, че клубът ще договаря с Анчелоти, който се раздели с Наполо през вчерашния ден вечерта, макар че класира състава за осминафиналите на Шампионска лига, само че Фъргюсън ще води краткотрайно Евертън и за визитата на „ Олд Трафорд “.

„ Дънкан Фъргюсън ще остане краткотраен управител на Евертън за неделното посещение на Манчестър Юнайтед във Висшата лига. Бившият нападател бе отпред на отбора при триумфа над Челси с 3:1 на „ Гудисън Парк “ в събота. Отново негови помощници ще бъдат треньорите Джон Ебрел и Франсис Джеферс, както и треньорът на вратарите Алан Кели “, се споделя в клубно изказване.

Под управлението на Фърюгсън „ карамелите “ направиха 37 шпагата против Челси – най-вече за тим на Евертън в Премиършип за последното десетилетие, като самият ментор бе очевидно благополучен от успеха и поздрави всички играчи за скъпия триумф. Витор Перейра, който бе считан за любимец за поста, се отдръпна от претендентите за заместител на Марко Силва, откакто реши да остане отпред на Шанхай СИПГ. Бившият управител на Евертън Дейвид Мойс към момента може да се завърне на „ Гудисън Парк “ във краткотрайна роля, до момента в който бъде назначен непрекъснат ментор, оповестява Sky Sports. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР