Дания с нови ограничителни мерки за пътуващите от България, съобщават

...
Дания с нови ограничителни мерки за пътуващите от България, съобщават
Коментари Харесай

Дания допуска вече само българи с уважителни причини

Дания с нови ограничаващи ограничения за пътуващите от България, оповестяват от Външно министерство.
Считано от 23 юли 2020 година от 16.00 ч., датските управляващи вкараха нови ограничаващи ограничения за пътуващите от Република България към Кралство Дания поради ковид.
Всички идващи от България ще бъдат посъветвани да останат по домовете си в продължение на 14 дни. Лицата, идващи от България, няма да бъдат допускани на територията на Дания, в случай че нямат „ уважителна “ причина: роднинска връзка, работа, следване и бизнес пътувания.
Повече информация може да бъде открита на следната интернет страница
От Външно министерство показват, че при потребност от подпомагане, българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Копенхаген на следните телефони за връзка: +45 39 64 24 84 и в извънработно време на тел.: +45 41 276251.
Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].
Министерство на външните работи предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката " Пътувам за… ” на следния адрес: ().
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР