Дания разработва дигитален паспорт за хора, ваксинирани срещу КОВИД-19, предаде

...
Дания разработва дигитален паспорт за хора, ваксинирани срещу КОВИД-19, предаде
Коментари Харесай

Дания прави дигитален паспорт за ваксинация срещу COVID-19

Дания създава цифров паспорт за хора, имунизирани против КОВИД-19, съобщи Ройтерс, представена от DarikNews. Това би им разрешило да пътуват до страни, в които сходна документи се изисква по време на пандемията.
" Очаква се, че може да има условие от други страни да показват при влизане. Датският паспорт за сложена ваксина може да бъде употребен там ", се споделя в изказване на датското министерство на опазването на здравето.
 Англия утвърди Covid имунизацията на „ Модерна “ Англия утвърди Covid имунизацията на „ Модерна “
Във Англия бе утвърдена трета ваксина – тази на компанията „ Модерна “. Използването ѝ обаче няма да стартира по-...
Издаването на паспорти за сложена ваксина може да стане в първите месеци на годината. Достъпът до него може да става чрез уеб страницата на датската работа за публично опазване на здравето. Засега не е ясно дали паспортът може да е разполагаем под формата на приложение.
Министерството акцентира, че е належащо да се изследва още повече дали хората, които са имунизирани против КОВИД-19, могат да предават вируса и какъв брой дълго трае имунитетът, обезпечаван от имунизацията, преди да е належащо да се направи
Дания стартира да имунизира възрастните и здравните служащи в края на предишния месец и до момента е сложила дози на към 1 % от популацията. Днес се чака да завърши имунизирането в към 900 домове за възрастни.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР