Данило официално бе представен като ново попълнение на италианския хегемон

...
Данило официално бе представен като ново попълнение на италианския хегемон
Коментари Харесай

Данило: С какво офертата на Юве превъзхождаше останалите? С Кристиано Роналдо

Данило публично бе показан като ново попълнение на италианския хегемон Ювентус. Той съобщи, че е избрал да продължи кариерата си при " бианконерите " поради Алекс Сандро и Кристиано Роналдо.

" Щастлив съм, че съм тук и получих топло посрещане. Говорих със Сандро по време на договарянията. Той ми даде няколко доста точни инструкции за клуба, философията, по какъв начин се работи тук. Алекс е значим човек за мен, другари сме от 10 години и наличието му ще ми помогне.

Харесвам стила на Сари. Няма да ми е мъчно да се приспособявам към условията му. Помоли ме да внимавам повече в отбрана, само че и да играя със независимост, да изразя целия си капацитет в офанзива. Той обича да управлява играта. Готов съм да се изучавам и да се развъртвам всеки ден.

Казах на Роналдо, че желая номер 7, само че към този момент беше ангажиран. Посрещна ме ухилен и сподели, че идвам във превъзходен клуб. Играта с такава звезда дава спомагателна мотивация. Кристиано приказва за клуба като за огромно семейство и това в действителност ме притегли ", сподели Данило.
 Контузиите на Данило и Марсело към момента тормозят Тите
Контузиите на Данило и Марсело към момента тормозят Тите

По-вероятно е и двамата да бъдат титуляри против Мексико
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР