Даниил Медведев спечели с 6:4, 6:3 срещу американеца Маркос Хирон

...
Даниил Медведев спечели с 6:4, 6:3 срещу американеца Маркос Хирон
Коментари Харесай

Даниил Медведев стана първият тенисист за сезона с 40 победа след бърз успех срещу Маркос Хирон

Даниил Медведев завоюва с 6:4, 6:3 против американеца Маркос Хирон на шампионата за мъже в Хале, с което руснакът стана първият тенисист през тази година с 40 победи в публични шампионати.

Медведев е с баланс 40-7 за 2023, а Карлос Алкарас за момента е с 35-4. Руснакът води и в общото класиране с дамите, където Ига Швьонтек има 35 победи.

Медведев завоюва единствено за час и 11 минути против Хирон, откакто записа девет аса, три пробива и 17 печеливши удара. Руснакът също по този начин отрази всички три разигравания за брейк на американеца. Той завоюва подаванията на Хирон в петия гейм на първия сет и в седмия и деветия на втората част. Последният пробив бе реализиран с съвършен гейм на нула 0 и сполучлив първи мачбол.

В идващия кръг Медведев ще срещне сърбина Ласло Джере, който надделя квалификанта Оскар Оте от Германия със 7:6(3), 6:3.

По-рано през днешния ден поставеният под номер 2 Стефанос Циципас се наложи с 6:7(6), 6:4, 7:6(3) против французина Грегоар Барер в мач, траял два часа и половина. За гръцкия тенисист следва среща с чилиеца Николас Хари.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР