Даниил Медведев ще бъде съперник на Григор Димитров на 1/4-финалите

...
Даниил Медведев ще бъде съперник на Григор Димитров на 1/4-финалите
Коментари Харесай

Шампионът от Sofia Open очаква Григор на 1/4-финал в Барселона

Даниил Медведев ще бъде противник на Григор Димитров на 1/4-финалите в Барселона, в случай че преди този момент българинът успее да преодолее Николас Джари в дуела, който стартира в 15 часа българско време.

Шампионът от Sofia Open 2019 към този момент свърши своята работа след 6:3, 6:2 над Макензи Макдоналд.

Двубоят стартира с два гейма за американеца, само че оттова насетне руснакът наложи своето предимство, постигайки общо пет пробива по отношение на два на Макдоналд.

23-годишният Медведев сега е под №14 в света и е измежду най-хубавите в АТР тура от началото на сезона. Освен купата в София може да се похвали с край в Бризбейн, полуфинал в Ротердам и мощни резултати на процедура на съвсем всеки шампионат, в който взе участие.

По принцип до скоро се считаше, че слабата настилка на руснака е точно клеят, на който имаше едвам 2 АТР победи в кариерата си. В Монте Карло обаче Медведев изненада всички като победи Стефанос Циципас и Новак Джокович преди да отпадне на полуфинал от Душан Лайович.

Руснакът и Димитров имат два мача между тях, в които си разменят по една победа. И двата са през 2017-а, а на клей биха играли за първи път.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР