Даниил Медведев и Стефанос Циципас вероятно са двамата играчи в

...
Даниил Медведев и Стефанос Циципас вероятно са двамата играчи в
Коментари Харесай

Циципас: Мисля да започна да танцувам всеки път, когато побеждавам Медведев

Даниил Медведев и Стефанос Циципас евентуално са двамата играчи в ATP Тура, които най-отявлено демонстрират какъв брой доста не се харесват между тях. Точно този факт постоянно е правел техните мачове извънредно забавни, защото напрежението постоянно е витаело във въздуха и у нас несъмнено се е създавало чувството, че това е освен това от просто тенис дуел.

Наскоро Медведев и Циципас се срещнаха в полуфиналите на Мастърса в Рим, където руснакът записа своята първа победа над този противник на землена настилка и реши да я отпразнува с танц, посредством което значително си отмъсти на международния номер 5 за случилото се предходната година в Синсинати, когато гъркът постъпи по същия метод след триумфа си над тогавашния лидер в ранглистата на ATP.

Изглежда обаче самият Циципас не се е засегнал от държанието на един от най-големите си съперници и очевидно би бил благополучен, в случай че танците се трансфорат в запазена марка след срещите сред него и Медведев:

" Всъщност беше занимателно. Не бях сърдит или смутен по някакъв метод от държанието му. Все отново направих безусловно същото няколко месеца по-рано. Нека танцуваме. Явно всеки от нас ще извършва танц след победа над другия. Аз най-малко си мисля да го въведа като традиция. Би било в действителност занимателно.

Истината е, че Даниил ме изненада в този мач със своята непоклатимост и мощност от дъното на корта. Много добре познавам неговите качества, единствено че в предишното съм имал страхотни резултати на клей, до момента в който нещата не стояха тъкмо по този начин при него и бях изцяло убеден в силите си да печеля. Знам, че Медведев е в страхотна форма през сезона и чаках да играе добре, само че не чак толкоз добре, колкото в оня ден. Сега съм изцяло наясно с усъвършенстваните му качества върху алена настилка и се надявам да съм по-подготвен, в случай че се срещнем още веднъж " - разяснява някогашният финалист от Ролан Гарос.

Cincinnati 2022: Tsitsipas beats Medvedev and does a victory dance

Rome 2023: Medvedev beats Tsitsipas and…
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР