Даниил Медведев: България, чакат ни здрави битки и невероятен турнир!Световният

...
Даниил Медведев: България, чакат ни здрави битки и невероятен турнир!Световният
Коментари Харесай

Даниил Медведев: България, чакат ни здрави битки и невероятен турнир!

Даниил Медведев: България, чакат ни здрави борби и необикновен шампионат!
Световният №16 Даниил Медведев, който сподели солидното си равнище и на първия шампионат от „ Големия шлем “ – Australian Open, към този момент се е настроил за тежки борби и на Sofia Open. Руската звезда изпрати особено обръщение за българските почитатели, които ще имат шанса да го гледат онлайн на шампионата от сериите АТР 250 от 3 до 10 февруари 2019 година в „ Арена Армеец “.

„ Здравей, България! Аз съм Даниил Медведев и пристигам да играя на Sofia Open 2019. Сигурен съм, че ще бъде страховит шампионат – единствено погледнете играчите, които са удостоверили присъединяване. Очакват ни здрави борби и необикновен шампионат “, съобщи Медведев.

През 2018 година Даниил сграбчи купата в Сидни, побеждавайки на финала австралиеца Алекс де Минор на негова земя. Той завоюва и купата в Уинстън-Сейлъм с 6 чисти победи, надигравайки на финала американеца Стив Джонсън. Медведев реализира най-големия си триумф в Токио, печелейки шампионата от сериите АТР 500 след успех във финала над локалния любимец Кей Нишикори. Руснакът игра и поредни полуфинали в Москва и Базел (беше надвит от бъдещите първенци Карен Хачанов и Роджър Федерер).

С изявите си на старта на сезон 2019 Даниил сподели, че несъмнено ще е фактор в битката за топ местата в международната класация. На Откритото състезание на Австралия той игра осминафинал, като се бори крепко, само че бе спрян от международния №1 и предстоящ първенец Новак Джокович.

Билетите за тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се организира от 3 до 10 февруари в "Арена Армеец", са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на огромното тенис събитие в българската столица се обрисува да бъде най-силното за годината от тази категория и към този момент генерира сериозен интерес. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР