Даниеле Орсато, главният рефер на дербито Интер“ – Ювентус“, отнесе

...
Даниеле Орсато, главният рефер на дербито Интер“ – Ювентус“, отнесе
Коментари Харесай

Медиите в Италия: Рефер удари солидно рамо на „Юве“

Даниеле Орсато, основният рефер на дербито „ Интер “ – „ Ювентус “, отнесе куп рецензии за отсъжданията си по време на огромното дерби от 35-ия кръг на Серия А. Медиите на Апенините се сплотиха към мнението, че съдията е позволил куп неточности, които в последна сметка са повлияли на крайния резултат. Гостите от Торино завоюваха с 3:2, с което направиха значима крачка по пътя към седямата поредна купа.
В 18-ата минута Орсато изгони играча на домакините Матиас Весино и то след обзор на системата за видеоповторения ВАР. Причина за решението бе настъпване в игрова обстановка от страна на халфа при шпагат на Марио Манджукич.
„ Съдията не употребява здрав разсъдък, тъкмо както Майкъл Оливър в срещата „ Реал “ (Мадрид) – „ Ювентус “ (1:3) “, се споделя в материал на „ Гадзета дело Спорт “, визирайки отсъдената дузпа в 93-ата минута за „ белия балет “. – Това беше най-голямата му неточност. “
„ Кориере дело Спорт “, друга водеща медия в Италия, пък писа оценка 3 от 10 на Орсато.
А българският национал Андрей Гълъбинов не взе присъединяване при загубата с 1:3 на неговия отбор „ Дженоа “ при визитата на „ Аталанта “. Борещият се за място в Лига Европа „ Милан “ пък надделя „ Болоня “ с 2:1 в друга среща от кръга.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР