Даниела Барсело, считана за една от най-провокативните и сексапилни мексиканки

...
Даниела Барсело, считана за една от най-провокативните и сексапилни мексиканки
Коментари Харесай

Знойна дама се лиши от мечтаните гръдни импланти – гърдите ѝ вдигали температура

Даниела Барсело, считана за една от най-провокативните и сексапилни мексиканки в родината си, показа неотдавна в телевизионно изявление, че ѝ се наложило да се раздели със силиконовите си импланти, които си поставила едвам преди година, защото ѝ създавали дискомфорт и даже в един миг станали рискови за здравето ѝ.

В началото не беше толкоз зле, само че с течение на времето гърдите ми започнаха да висят, да се капсулират и да ме боли, изясни тя и добави, че ѝ е било съвсем невероятно да спи по стомах, тъй като тогава болката се усилвала.

Българското барби желае бюст No. 1

,,Мисля, че изтърпях прекомерно доста. Имах зараза, боля ме доста, ставаше ми горещо, като че ли имах висока температура, само че единствено на гърдите'', разкри още тя.

Много е неприятно, когато нещо в тялото ти се обърка. Правиш си интервенция с концепцията, че всичко с теб ще бъде наред, а най-после... някои дни ми идваше да се разплача, признава Барсело и приканва младите девойки, които се решат на сходна стъпка, доста деликатно да се съветват със съответните здравни експерти.

View this post on Instagram
Ya se q no me quieres ver por q cada q me ves tu mundo se va al revés #bebeshita #alexissoy #love #fun #playa #girl cuerpower @cirusthetic Extensiones @glamstyle.hairstudio

A post shared by daniela alexis (@alexissoy) on Aug 4, 2020 at 11:30pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР