Даниел Златков, който избра на този етап да зареже футбола

...
Даниел Златков, който избра на този етап да зареже футбола
Коментари Харесай

Ексклузивно: Първи кадри на бияча Дани Златков от клетката! Вижте какви закани отправи

Даниел Златков, който избра на този стадий да зареже футбола и да се захване с бойните спортове, се приготвя все по-усилено за дебюта си в ММА. Както към този момент стана ясно, на 13 януари някогашният бранител на Ботев (Пловдив) влиза в клетката в зала " Арена Армеец " за първия си мач в смесените бойни изкуства. На галавечерта " Spartacus Fighting Championship 6 " Златков ще има опция да показва уменията си. 

Съперникът му за мача в категория до 84 кг още не е прочут. 
 
" Готвачи, артисти, водещи, май смешка ви се вижда всичко!? Ще хвърчат скалпове, ей! ", заканва се Златков посредством клипче, публикувано в обществената мрежа. 

В последните дни здравенякът от Благоевград се приготвя все по-усилено, тренирайки всекидневно по няколко часа. Подготвя го Ангел Караиванов, като уредниците на галавечерта на 13 януари демонстрираха първите фрагменти на Златков от клетката и по какъв начин експертът по ММА го образова. 

БЛИЦ СПОРТ научи, че с изключение на изтощителните тренировки, участникът във " ВИП Брадър " е подложен и на непоколебим хранителен режим за намаляване. Златков е окуражен по-бързо " да влезе в час " и да направи сполучлива кариера в ММА. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ




 



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР