Даниел Симеонов е единият от тримата нападатели, които ограбиха брутално

...
Даниел Симеонов е единият от тримата нападатели, които ограбиха брутално
Коментари Харесай

Изплува името на един от аверите на Цецо Фитнеса, които задигнаха 90 бона от бизнесмена Коча, в съда се случи голяма изненада

Даниел Симеонов е единият от тримата нападатели, които ограбиха брутално Николай Георгиев – Коча във Враца, съобщи BulNews.bg. Вчера се гледа мярката на Симеонов, като делото се води от арбитър Иван Маринов. За апаша бе предписан домакински арест, който ще излежава в София, където живее и ще му бъде сложена електронна гривна.

Оказва се, че единствено той от тримата причинители е бил към този момент осъждан. Мярката предстои на обжалване пред САС.
Както първо БЛИЦ заяви в петък полицията във Враца арестува трима доста рискови нарушители от столицата. Същите, които на 13-ти март 2017 година отмъкнаха 90 000 лв. от Николай Георгиев-Коча, който се занимава с импорт на скъпи коли. Единият от тримата е Даниел Симеонов, а другият е известният Цецо Фитнеса, който и различен път е бил арестуван за обири, само че този път доста изненадващо се избави от решетките.

Преди към два месеца и половина апашите издебнаха към 20 часа жертвата си покрай дома му, напръскаха го с пикантен спрей, пребиха го и му отмъкнаха огромната сума, който той носеше. След грабежа нападателите се изпариха в незнайна посока.

Те са задържани от чиновници на Групово дело " Национална полиция " и чиновници на полицията във Враца за друго закононарушение. Апашите са на 27 година, 31 година и 40 година Окръжна прокуратура във Враца им е повдигнала обвинявания и са арестувани за период от 72 часа. Мерките за неотклонение на тримата бандити трябваше да се гледат през днешния ден в Окръжния съд във Враца, само че все още искане за удължение на мярката е импортирано единствено към Даниел Симеонов. На Цецо и третият съизвършител в грабежа ще бъдат импортирани претенции за други ограничения за неотклонение.

Криминалисти настояват, че арестуваните са едни от най-опасните в крими контингента и са подозирани за още доста грабежи.






ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР