Даниел Петканов взе на работа сина на трагично загиналия Милен

...
Даниел Петканов взе на работа сина на трагично загиналия Милен
Коментари Харесай

И синът на Милен Цветков стана водещ

Даниел Петканов взе на работа сина на трагично починалия Милен Цветков. В канала му в ютуб към този момент може да се гледа второ видео с Лудия кореспондент и наследникът на умрелия. Двамата разсъждават за нещата от живота-от правата на депутатите до методите за отмора. Даниел Петканов задава своите въпроси, а 8-годишният Боян Цветков дава своите отговори. И противоположното “, гласи описанието на поредицата. Точно по време на фотосите на първия епизод на Боян му паднало зъбче.

Въпреки нежната си възраст Боян обича да гледа вести и споделя, че демонстрира огромен интерес към вестите за пожарите. И генът си е ген – младият водещ стои решително пред камера, с изправена стойка и ясна позиция по всички въпроси. Първото предаване е снимано дни преди Боян да стартира втори клас в столичното 129-о главно учебно заведение “Антим Първи”. Зрителите са във екстаз от момчето и го засипват с похвали.

Изборът на Даниел Петканов за сътрудник на сина на Милен не е по никакъв начин инцидентен. Дълги години журналистът и Петканов работеха дружно в „ Часът на Милен Цветков “, откъдето Даниел си завоюва прозвището Лудия кореспондент. Повече от година преди гибелта на Милен обаче двамата бяха скарани. „ Закъснях с извинението си “, през сълзи показа Петканов след кончината на журналиста.

Милен Цветков почина в зверска злополука точно на Великден, 19 април, тази година. Тогава на червен светофар на столичния бул. „ Черни връх “ колата на Милен беше ударена откъм гърба от различен автомобил. Зад кормилото на втората кола бе 22-годишният Кристиан Николов, който карал под въздействието на коктейл от наркотични вещества
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР