Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, разкри, че напуска Нова

...
Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, разкри, че напуска Нова
Коментари Харесай

Даниел Петканов напуска Нова телевизия

Даниел Петканов, по-известен като Лудия кореспондент, разкри, че напуща Нова телевизия. Той самичък заяви новината във Фейсбук профила си.
" 8 години и 8 месеца - тъкмо толкоз време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безчет хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих желал да си припомням, само че са ми помогнали в следствие да натрупам опита и увереността да се оправям с проблемите в работата и отвън нея. "
Бъдещият баща не пропусна да благодари и на Милен Цветков, който му оказа помощ да стане известен в тв пространството.
" Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една огромна привилегия. Аз получих такава, без да считам, че съм имал някакви специфични качества... СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!
Искрено съм признателен на всеки сътрудник, с който съм могъл да поддържам връзка и да получа някакви познания и приятни взаимни страсти. Изпитвам огромно почитание и благодарност. Най-много съм длъжен и признателен обаче на Милен! Винаги съм считал, че нищо не е инцидентно . Запознанството с него и другарството в следствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо - своето време, с цел да ме направи не толкоз по-добър експерт в работата, колкото по-добър и виновен човек ", изясни Дани, чиято брачна половинка.
" Малко ми е тъжно, тъй като съвсем 9 години от живота на човек е ужасно доста време, а не разбрах по какъв начин минаха. Нищо през този интервал, обаче не бих трансформирал. Нищо.
Животът, несъмнено, продължава, а в този момент съм доста благополучен, че имам опция да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи другари и най-много с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.
Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ. Ако поискате ще ви се даде, в случай че не ви се даде, идете и си го вземете!
Ако поискате ще ви се даде, в случай че не ви се даде, идете и си го вземете ", поучава Петканов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР