Даниел Петканов, който сам призна, че в последно време е

...
Даниел Петканов, който сам призна, че в последно време е
Коментари Харесай

Даниел Петканов: Приятелите забравиха за Милен Цветков

Даниел Петканов, който самичък призна, че напоследък е бил във влошени връзки със починалия публицист Милен Цветков пусна провокативен статус в обществените мрежи 9 месеца след зверската злополука. В него Лудият кореспондент, който мнозина заподозряха в трупане на лайкове и популярност на гърба на сина на трагично отишлия си сътрудник, атакува приятелите му: „ Преди 9 месеца, на тази дата, на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той обичаше сина си.

За мен е чест да мога да поддържам връзка с наследника на този Велик човек, на който ще съм длъжен до края на живота си.Трябва да доклада и отдадеността на майката на Боян - Ивета. Върху нея в този момент пада тежестта да играе ролята на татко и на майка в фамилията. За страдание доста от околните хора към Милен заради една или друга причина стопираха да се интересуват интензивно по какъв начин живеят те. Аз самият съзнавам, че мога да отстранявам повече внимание на Боян ми се желае да извозвам повече време с него. Миналото не може да се промени и Милен няма да се върне измежду нас, само че наследникът му постоянно ще ни припомня за него “, написа Петканов.

Миналата година той взе Боян като собствен ководещ в предаване в интернет. Последната жена на Милен Цветков също показа спомен за журналиста в персоналния си профил във фейсбук. "9 месеца без теб, Любими мой ", написа Милена Иванова-ЕА. Милен Цветков почина в тежка злополука на столичния бул. "Черни връх ". Управляваният от него автомобил бе блъснат откъм гърба на кръстовището до мол "Парадайз ". 22-годишен лидер на задната кола, предходна на алено, даде тогава позитивна проба за опиати.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР