Даниел Петканов и неговата любима Алекс Богданска не дават отговор

...
Даниел Петканов и неговата любима Алекс Богданска не дават отговор
Коментари Харесай

Всички Наостриха Уши! След Целия Цирк Дани Най-Накрая Изплю Камъчето: Бракът Му С Александра Е

Даниел Петканов и неговата обичана Алекс Богданска не дават отговор на въпроса, който вълнува всички – събрали ли са се преди старта на Биг брат. Лудия кореспондент продължава да увърта. Очевидно и обичаната му следва неговия образец.

В ефира на Нова тв Алекс Богданска съобщи, че просто не знае какво да каже по въпроса. Моделката напомни, че през цялото време се написа, че раздялата им е пиар.

Даниел Петканов се опита да я поддържа и стартира да се оправдава за идентичните им фотоси с мрежата от това лято.

Но вместо да отбрани обичаната си, той скандализира с признанието си. Той още веднъж сложи брачната половинка си в графата на дамите, които ламтят за пари и са подготвени на всичко в името на лукса и скъпите придобивки.

Той съобщи, че фотосите му са били ориентирани към всички дами като Алекс, които желаят бляскав живот. Въпросът завърши с казаното от него, макар че двамата с половинката му не бяха задоволително безапелационни.

Съмнения по отношение на искреността на връзката им продължиха да се прокрадват и след следващото разобличаване от страна на Даниел Петканов. Ток съобщи, че двамата с Алекс не възнамеряват женитба отвън Къщата.

Двамата допълниха, че биха създали женитба само поради родителите си. Но защото последните не държали изключително на сватбата, влюбените решили да няма друга венчавка и празненство след нея.

Алекс Богданска разяснява позитивната страна на присъединяване им във формата. Тя показа, че в Къща е бил Дани Петканов, а не Лудия кореспондент и този факт я прави извънредно щастлива. Красавицата добави, че обичаният й е посочил същинската си същина във формата и с помощта на това майка й към този момент гледа на него с други очи, написа Блиц.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР