Даниел Петканов и Александра Богданска са разделени от началото на

...
Даниел Петканов и Александра Богданска са разделени от началото на
Коментари Харесай

Петканов забрави Алекс, хвана си ново гадже

Дани ел Петканов и Алекс андра Богданска са разграничени от началото на годината и публично разведени от 4 месеца, само че манекенката към момента жали за някогашния си брачен партньор. 

Тя показа, че й е доста мъчно да си го показа с друга жена и дори загатна, че такава към този момент се е появила.

" Няма по какъв начин да ми стане прелестно, в случай че се появи нова жена в живота му. То това май към този момент се случва. Дори да не съм видяла персонално Дани с друга, като долавям някои неща, въображението ми почва да работи. И малко гнусно ми става, тъй като си представям, че друга пипа мебелите, лежи на леглото, на което аз съм спала, върви по плочките, по които аз съм стъпвала. Това чувство сигурно е доста неприятно. Но бях готова, че и това ще се случи рано или късно, това е част от " куверта ", както се споделя ", показа Богданска с почитателите си в обществената мрежа, които й задаваха въпроси за развода и я питаха за методите, по които се е справила с болката.

Не е ясно коя е настоящата другарка на Лудия кореспондент. Говореше се, че излиза с млада дама, която върти онлайн магазин, само че той по този начин и не удостовери слуховете. Клюките за свежата му тръпка обаче достигнали до ушите на Алекс андра и на нея никак не й станало прелестно.

Манекенката от Благоевград не крие, че изключително мъчно е претърпяла раздялата. Точно когато била подготвена да роди второ дете на Петканов, той взел решението да прекратят брака им. Дани ел не се чувствал задоволен от фамилния им живот и упреквал Алекс , че непрекъснато го подтиквала да се трансформира. Накарала го да си оперира носа, да си присади коса, да отслабне, желала от него да стане по-амбициозен и той се уморил непрестанно да гони нейните стандарти.

" В продължение на 10 седмици всеки ден плачех с часове, отслабнах с 9 кг и косата ми стартира да пада. Всеки път, когато се виждахме поради детето, той беше в доста положително настроение и изглеждаше супер благополучен, а това още повече ме подтискаше. Не знам дали го е правел преднамерено и дали е било единствено маска... ", описа още риалити звездата.

Тя е признателна на околните си, които я подкрепили в сложните моменти, вдъхнали й кураж и я избавили от самотата.  " Имам доста другари и от време на време даже съм пренебрегвала фамилията поради тях, само че в този момент тази отдаденост ми се отплаща. Говорила съм с мои разведени приятелки, те ми дават препоръки, само че не могат да се слагат напълно на мое място ", добави Алекс андра.

След развода синът й – 3-годишният Габриел, прекарва време и с двамата си родители. Те се редуват в грижите за него, тъй че момченцето да на усеща толкоз раздялата им. " За благополучие, той е още мъничък. Казваме му с усмивка: " Ето, в този момент ти имаш доста къщи - идваш и при мама, идваш и при тате, след това при баба и при дядо, на всички места имаш играчки ", разказва Богданска.

Въпреки цялата драма, хубавицата не страда от липса на ухажори. Все още обаче не е достигнала до стадия, в който да се престраши да се впусне в съществени връзки. Миналият месец тя се похвали, че е получила 1001 рози от скришен почитател, до момента в който е била на отмора в Гърция. Явно риалити звездата  е хванала окото на някой състоятелен господин, който й е изпратил доста кошници, цялостни с цветя.

" За първи път в живота ми получавам такова нещо! ", показа радостно манекенката и сподели фотография на букетите, подредени край басейна. Алекс андра не била привикнала да й вършат такива дарове, тъй като Петканов бил доста свидлив и рядко се изхвърлял с сходни жестове.

Дългокраката хубавица нееднократно е признавала, че е работохоличка и е доста материално насочена, само че по-често сама си купувала скъпите придобивки. Тя е една от най-високоплатените инфлуенсърки от нас и прибира хиляди левове единствено за една рекламна фотография в инстаграм, напомня " Блиц ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР