Даниел Петканов е сред най-дейните участници в тазгодишния ВИП брадър“.

...
Даниел Петканов е сред най-дейните участници в тазгодишния ВИП брадър“.
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Даниел Петканов три пъти тряскал вратата на Милен Цветков, двамата се карат като хамали

Даниел Петканов е измежду най-дейните участници в тазгодишния „ ВИП брат “. Възраждането на връзката му с Александра Богданска пред погледите на останалите съквартиранти и многохилядната зрителска публика в допълнение подвигна интереса към личността му. В Къщата той сподели един по-различен облик – обран и преклонен. Нищо общо с характера, който показва в предаването на Милен Цветков, откъдето си заслужи прякора Лудия кореспондент. Дани Петканов свежда глава пред всички останали във „ ВИП брат “. Дори Сашка Васева му сподели в очите, че не е себе си. Вероятно репортерът се е отдал на романтика и не помни за лудориите и острия език, които в действителност го направиха прочут. Друг е въпросът, че сдобряването им с Богданска отдалече мирише на фалш и авансово премислена тактика. Именно поради тази обич, която продуцентите ни набиват в очите с всеки епизод, двамата са към момента в шоуто и хората схванаха за пребиваването им в Къщата. В противоположен случай щяха да се разхождат като сенки, тъкмо както вършат Алфредо Торес и музикантът Дани Милев, който хората към този момент не помниха, че е бил в играта.

Петканов работи с един от най-трудните телевизионни водещи – Милен Цветков, и е привикнал на всевъзможни стресови обстановки, в това число да го завират на кучето в гъза. За своя шеф Дани споделя, че е извънреден експерт и има своя позиция за доста от нещата. Често спори с него, защото не приема непознатото мнение. „ Като потегли да му споделям нещо, той изслушва до една степен и след това откача,

затваря вратата и стартира да вика крепко

Стигали сме до такива моменти, че да не си приказваме с дни, а ние седим бюро против бюро”, признава брадърът.

Много добре си спомня един репортаж, който трябвало да направи в Мизия по един метод. От 9 вечерта до 8 сутринта го инсталирал в малкия екран самичък. Написал известия на сътрудниците си, че е направил материала и няма да може да остане сутринта, щял да отиде да поспи малко и да се върне по-късно. „ Милен обаче е видял материала отворен на компютъра и го е пуснал, при което не е останал удовлетворен и по този начин е затръшнал вратата на редакцията, че беше извадил касата с една педя. Все едно мечка беше предходна и блъснала с лапа вратата “, разкрива Дани. Водещият на „ Часът на Милен Цветков “ навикал сътрудниците на Петканов. Даниел признава, че

не се работи елементарно с Милен защото доста изисква, а него го мързи.

Няколко пъти Лудия кореспондент напускал предаването на Милен. „ Още първия ден, на пилотното предаване, когато върнаха Милен в Нова телевизия, аз напуснах още тогава. Два часа преди ефир видя материала ми и сподели, че половината не ставал, да съм ходел да го доснимам. То е 2 часа, а предаването стартира в 4 – нали би трябвало да провеждам екип за фотоси, да отидем и да снимаме и да се инсталира – просто невероятно е да стане “, изяснява той.


Обича да бъде център на вниманието

Първия месец напускал три пъти. Имало случай, в който трябвало да снима за перверзниците в градския превоз. За тази цел си бил купил шлифер и долни дрехи и като влезе в рейса да разтвори шлифера. Петнайсет минути преди да тръгне за фотосите, Милен му споделя, че няма да прави това. „ Тогавашният министър Мирослав Найденов е споделил, че да ни излезе по-евтино на великденските празници, най-хубаво било да се кооперираме аз, ти, съседите и да си купим едно цяло агне, вместо всеки настрана да си купува месо. Милен ми споделя да намирам агне и да отивам на „ Витошка “ да подпитвам хората. Хвърлих си касетата, пропуща, възпламених колата и си потеглих. Изключих си телефона “, скандализира с признанията си репортерът, който Алекс Богданска направи рогоносец.
В малкия екран обаче си не запомнил шапката, която трябвало да снима в репортажа с перверзниците. Издебнал миг, в който Милен не е там, с цел да отиде и да си я вземе. На стълбите обаче се срещнали и в последна сметка се сдобрили. „ С него или сме в суперприятелски връзки, безусловно като братя – не като брат и татко, той е на 51 години, само че има младежкото държание на 25-годишен, с него може да си приказваш за секс, и то не все едно си приказвам с татко ми, а с някой другар. Толкова е обигран и никак не му дреме, само че когато става въпрос за съществени неща, се държи по напълно друг метод “, добавя той.

Носят се упорити клюки, че Милен Цветков ще уволни подчинения си. Бил гневен, че взе участие във „ ВИП брат “ и го е оставил без готови неща за предаването му. Освен това Цветков изпитвал и злоба, че в този момент Петканов ще бъде още по-популярен и евентуално светлините на прожекторите ще са ориентирани към него. Милен не може да се помири с този факт, защото обича той да е център на внимание.

Подготви Красимир КРАСИМИРОВ

ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНЕ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР