Даниел Петканов доби популярност като репортер от Часът на Милен

...
Даниел Петканов доби популярност като репортер от Часът на Милен
Коментари Харесай

Даниел Петканов Разкри Защо Е Безработен

Даниел Петканов доби известност като кореспондент от „ Часът на Милен Цветков ”. От това предаване потегли и прякорът му – Лудия кореспондент. Преди 5 години се залюби с моделката Александра Богданска, като взаимоотношенията им минаха през много перипети – от мощна обич до скандална разлъка. През 2017-а те възобновиха връзката си във „ ВИП Брадър 2017″, където даже подписаха брак по време на престоя си в шоуто. В началото на 2018-а фамилията им се усили с правоприемник – Габриел. Седмица след появяването си бебето имаше над 50 000 почитатели в инстаграм, към днешна дата те са съвсем 90 000. Пред “Уикенд” Дани споделя за ролята си на татко, за любовта, щастието и по какъв начин с Александра съумяха да се оправят с всички тествания, през които минаха.

Той е безапелационен, че Биг Брадър е трансформирал живота му. “Без „ Биг Брадър ” нямам доверие, че щяхме да стигнем дотук. Дори и в миналото да си оправехме връзките, в никакъв случай нямаше да бъдем женени. Преди години, когато бяхме дружно, сме си говорили за деца, семейство и двамата бяхме съгласни, че би трябвало да се продължава поколението и хората да имат деца, само че бяхме срещу брака. Смятахме го за нещо излишно и обременяващо. Към днешна дата мога да кажа, че това да се оженим бе едно от най-правилните решения в живота ми”, безапелационен е Дани.

Той разкри и дефиницията си за благополучие: “Първо да съм здрав, аз и моите близки. След това е спокойствието. Когато имаш човек, които не те напряга, не те натоварва, можеш да разчиташ на него. Да може да те изслушва, да те предизвика. Много е значимо индивидът до теб да ти бъде поддръжка и коректив. Не просто да се съгласява с теб за всичко, а и да те предизвика, само че и поддържа, когато е необходимо”, споделя репортерът.

“Милен Цветков, който доста почитам, ми сподели, че всеки човек има правото да търси своето лично благополучие, на всички места и когато и да е. Винаги може някой някъде там да те прави по-щастлив и ти имаш право да пробваш. Преживях този миг тежко, само че го разбрах. Тя е имала правото да търси щастието си, както и аз, несъмнено. Просто може би не сме ценели какво имаме до себе си. Когато загубиш нещо и откакто го оцениш, постоянно няма връщане обратно, само че за нас имаше връщане и това беше „ ВИП Брадър ”. Имаше спекулации, че преди този момент сме се наговаряли, че са ни платили, с цел да играем в шоуто. Не беше вярно”, безапелационен е той.

Петканов разкри, че сами си гледат бебето Габи. “Когато имаме ангажимент, го оставяме на моята майка, която съчетава работата си с помощта за дребния. Случихме на дете. Между нас има естетика и самото дете е доста умерено. Ние доста добре се разбираме кой по кое време да го гледа. Много хора се чудят по какъв начин може нашият юноша да е толкоз спокоен, само че когато има обич, съгласие и успокоение, детето е умерено. Вярвам, че има една мощ, която е по-силна от всичко, по-силна е от омразата, от изневерите, неприятните мемоари, отрицателната сила и отрицателните коментари”, споделя Лудия кореспондент.

Той е безапелационен, че към този момент не се ревнуват.  “Знаем какво бихме изгубили, в случай че си позволим да се отпуснем и да забравим какво притежаваме до себе си. За мен Александра е стожер на положителното ми въодушевление, считам, че и аз съм същото за нея. Не желая да изгубвам този стожер. Пълно е с доста красиви дами и мъже, изкушението дебне на всички места, това е ясно, само че ти би трябвало да си знаеш целите. Не бих рискувал да изгубя Александра, тъй като ще изгубя повече, в сравнение с ще получа”, споделя Дани и признава, че е имал оферти от две малките екрани за работа, само че ги е отказал, с цел да е до Алекс в развъждането на Габчо.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР