Даниел Петканов „търси себе си“ Даниел Петканов „търси себе си“. В странно

...
Даниел Петканов „търси себе си“
Даниел Петканов „търси себе си“. В странно
Коментари Харесай

Даниел Петканов започна нов етап от живота си

Даниел Петканов „търси себе си“
Даниел Петканов „търси себе си“. В необичайно положение е изпаднал известният водещ и инфлуенсър при започване на новата година. Той е все по-малко деен в обществената мрежа, като съответната причина за отсъствието му не е ясна. Лудия кореспондент показа с аудиротията си, че в живота му сега настъпват промени, само че не посочи от какво естество са те.

„Може да ви е направило усещане, само че от един месец не съм деен в обществените мрежи. Причината е, че диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще.

Аз имам вяра, че е за положително. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да върша по-смислени и градивни неща и да давам прекрасен образец, когато мога“, разяснява Даниел.

За да поддържа думите си с дейности, той стартира годината с положително дело и подари кръв. По-късно пък разгласи, че през идващите 12 месеца ще дава 10 % от рекламните си възнаграждения за щедрост. Каква тъкмо сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 година

Според осведомени напоследък Петканов още веднъж имал дрязги със брачната половинка си Александра, по тази причина и размишлявал толкоз за смисъла на живота. Жена му също се подвизава като инфлуенсър и печели доста повече от него, а това потискало самочувствието му на мъж. Даниел не бил задоволен нито в работата, нито в фамилния си живот.

Преди три месеца съпрузите си направиха ринопластика в Турция, само че очевидно смяната във визията не е помогнала на Петканов да се почувства по-добре.

Даниел минава и през куп други промени. Всички образни корекции обаче очевидно не са спомогнали за душевния мир на риалити героя. Хора от близкото му обграждане настояват, че през последните месеци той изпаднал в положение на меланхолия.
 Даниел Петканов търси себе си сн. Инстаграм
Даниел Петканов търси себе си сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР