Даниел Панов – ГЕРБ Даниел Панов – настоящият кмет на

...
Даниел Панов – ГЕРБ Даниел Панов – настоящият кмет на
Коментари Харесай

В дома на кмета: Велико Търново

Даниел Панов – ГЕРБ

Даниел Панов – актуалният кмет на Велико Търново Даниел Панов е претендентът на ГЕРБ за следващ мандат. Панов живее в село Арбанаси дружно със брачната половинка си и дребния им наследник. Големият е студент в София. Домът на Панови е върху унаследен терен. Къща в характерен за селото жанр и цели три генерации преди него са живяли на същото място. Дядото на Панов е бил кмет на Арбанаси.

Снимка: btvnovinite.bg

Весела Лечева – „ Българска социалистическа партия за България”

Весела Лечева е претендент за кмет на Велико Търново от Българска социалистическа партия. Също като главния си конкурент от ГЕРБ Даниел Панов, семейството на Лечева е от село Арбанаси. Домът ѝ обаче е в нов блок във Велико Търново, където живее татко ѝ. По подигравка на ориста жилището на социалистката е в квартал „ Бузлуджа”, на улица „ Димитър Благоев”.

Снимка: btvnovinite.bg

Милен Михов – Вътрешна македонска революционна организация

Историкът доцент Милен Михов е претендент за кмет на Велико Търново на Вътрешна македонска революционна организация. Посреща ни в дома си на таванския етаж в блок в квартал „ Картала”. Преподавателят по история в Търновския университет е обожател на колите „ Трабант” и се придвижва с такава кола. Трабантът на Михов е на 31 години, платен е нов.

Снимка: btvnovinite.bg

Калоян Янков – Демократична България

Калоян Янков е претендентът на Демократична България за кмет на остарялата столица. Трето потомство юрист. Посреща екипа ни в дома на дядо си в село Самоводене. Там е непокътната остаряла адвокатска адвокатска фирма, с достоверна пишеща машина, остаряла адвокатска литература и мебелите от 30-те години на предишния век, служили на дядото на Янков.

Снимка: btvnovinite.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР