Даниел Моралес, който заедно с Красимир Чомаков и Кирил Денчев

...
Даниел Моралес, който заедно с Красимир Чомаков и Кирил Денчев
Коментари Харесай

Дани Моралес: Момчетата трябва да повярват, че можем да направим нещо и да напишем история

Даниел Моралес, който дружно с Красимир Чомаков и Кирил Денчев ще водят краткотрайно ЦСКА-София, разяснява предстоящият за идния конфликт на “червените” против Рома. Според Моралес тимът би трябвало да покаже лично лице и жанр и няма да е изненада, в случай че победят римския гранд. Той направи това преди заминаването на отбора за италианската столица, а мачът е на следващия ден вечер (29.10) от 22:00 часа.

“Както беше и преди, мисля, че тимът към този момент знае какво би трябвало да направи. Очакванията постоянно са огромни, когато играе ЦСКА. Решението за Стамен Белчев е решение на управлението, ние изпълняваме сегашните си длъжности.

При нас в ЦСКА постоянно тимът би трябвало да си има жанр. Трябва да има тактика за всичко. В тази обстановка би трябвало да си повярват, тези футболисти имат качества и когато се играе като колектив, няма нищо невероятно. Настроението е едно и също, не е прелестно това нещо, което стана, само че това е решението на управлението. Момчетата са експерти и би трябвало да си правят работата на терена. Идва един, потегля различен, само че ние би трябвало да покажем на игрището какво можем.

За един ден не може да се промени нещо, имах един ден подготовка с тях и това е нищо. Нищо не се трансформира, би трябвало просто да си повярват, че тия резултати не са реализирани инцидентно. Трябва и да имат вяра, че можем да създадем нещо и да напишем история. Няма нищо невероятно.

Виждал съм доста забавни неща. Естествено, че ЦСКА може да отиде до Рим и да направи нещо. Няма да е за мен изненада, в случай че победим. Не мисля, че Рома отделя титуляри и запаси. Мисля, че в случай че леко ни подценят, това е в наша изгода. Те ще дадат всичко от себе си, с цел да си вземат мача.

Ние, треньорите, сме се подготвили за този мач. За два-три дни не можем да се промени нещо, само че се надявам момчетата да са повярвали в нас и в думите ни, че можем да създадем един добър мач”, съобщи Моралес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР