Даниел Митов: Досегашните ни партньори живеят в състояние на перманентна

...
Даниел Митов: Досегашните ни партньори живеят в състояние на перманентна
Коментари Харесай

Даниел Митов: Досегашните ни партньори живеят в състояние на перманентна фрустрация


Даниел Митов: Досегашните ни сътрудници живеят в положение на перманентна фрустрация.

Досегашните ни сътрудници не знаем за какво си го предизвикват това. Те живеят в положение на перманентна фрустрация и отхвърлят да се научат. Аз им споделих, че същото нещо, което ги е издигнало и ще ги смъкна. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Калин Стоянов твърди, че господин Петков го е поканил да е вътрешен министър. След това той твърди, че Кирил Петков го е натискал да назначи неговия охранител за зам.-министър. И сега желаят да овладеят службите. Опитите им да овладеят Министерство на вътрешните работи не съумяха и това ги вбесява “, разясни той.

„ Калин Стоянов бе определен за вътрешен министър с гласовете на ГЕРБ и ПП-ДБ, явно е консенсусна фигура. Явно ПП-ДБ са се събудили и са решили, че не могат да го владеят. Професионалните структури го утвърждават. Твърденията, че Митниците са покровителствали наркоканалите, е безумство. Аз съм слисан от думите на премиера Денков. Не можеш да правиш сходни внушения, тъй като рушиш престижа на службите, както и своя личен. Не мога да схвана каква е тази реакция да си подаваш оставката, по-късно да я оттегляш. От днешната конференция не разбрахме друго, с изключение на, че основния секретар на Министерство на вътрешните работи е бил уверен от ПП-ДБ да не си подава оставката, с цел да го сблъскат с Калин Стоянов “, коментира Даниел Митов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР