Даниел Лорер от Продължаваме промяната потвърди новината на Narod.bg, че

...
Даниел Лорер от Продължаваме промяната потвърди новината на Narod.bg, че
Коментари Харесай

Даниел Лорер потвърди Narod.bg: Иван Гешев стана политик – оформя бъдещата коалиция

Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната ” удостовери новината на Narod.bg, че Иван Гешев интензивно приготвя своята политическа кариера след преждевременното сдаване на поста основен прокурор.

Според Лорер точно към Гешев може да се окаже обединител на бъдещата управническа коалиция.

Ще сме градивна съпротива. Ако ГЕРБ сформират държавно управление, ще гласуваме с тях по тематиките, които са значими за нас, изясни пред Нова телевизия Даниел Лорер.

И изясни, че в понеделник от партията ще отидат на консултациите при президента.

„ Тъй като сме втора политическа мощ, наличието ни в парламентарните комисии с ръководители е един от дребното лостове, с които можем да обръщаме публичното внимание “, сподели той във връзка провалилите се избори на шефове на спортната и земеделската комисии в Народно събрание.

Реклама

За първата от Политическа партия предложиха Радостин Василев, а за втората Иван Христанов. И двамата не бяха определени.

От „ Продължаваме промяната “ показаха, че съответно за спортната е имало позвъняване от президентството. Причината – сигнали на Василев против Весела Лечева, служебна министърка на спорта.

„ Движение за права и свободи да разяснява дали президентът им споделя за комисиите. За да се прокарва в публичното пространство, явно има такива данни “, сподели Лорер. И изясни, че персонално той няма такава информация.

След това се спря на срещите на основния прокурор Иван Гешев с партиите в Народното събрание.

„ Докато си приказваме, Гешев шета из Народното събрание. Среща се с партии. Той извади страната на митинг. След това беше в един политически фризер дълго време. Аз се запитвам дали той не е коальорът (поредната странна дума, родена от Политическа партия, б.ред. ), който оформя бъдещата коалиция “, сподели някогашният министър на нововъведенията и растежа.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР