Даниел Крейг ще участва в предстоящ сериал на Disney+ за

...
Даниел Крейг ще участва в предстоящ сериал на Disney+ за
Коментари Харесай

Даниел Крейг ще се включи във филмовата вселена на Марвел

Даниел Крейг ще взе участие в иден сериал на Disney+ за Марвел, в който ще се превъплъти в облика на асгардския боец Балдер Храбрият, предава БГНЕС. 

Актьорът ще се причисли към филмовата галактика на Марвел като полубрат на Тор на Крис Хемсуърт, Хела на Кейт Бланшет и (по осиновяване) Локи на Том Хидълстън за собствен личен сериал в стрийминг платформата на Disney, съобщи " Giant Freeking Robot ". 

Крейг към този момент трябваше да се появи във филмовата галактика на Марвел като Балдер Храбрият, в " Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ". Планираше се Балдър Храбрият да бъде един от групата, известна като Илюминати, с която Доктор Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) се сблъсква в паралелна действителност, дружно с професор Чарлз Ксавие (Патрик Стюарт, който се превъплъщава в ролята си от филмите за Х-Мен), Блек Болт (Ансън Маунт), Капитан Марвел (Лашана Линч), Капитан Британия (Хейли Атуел) и Рийд Ричардс (Джон Красински) от Фантастичната четворка. В някакъв миг обаче героят на Даниел Крейг от Marvel е изрязан от кино лентата и не са снимани подиуми за " Доктор Стрейндж ". 

Не е известно какъв ще бъде сюжетът на сериала на Даниел Крейг Disney+, въпреки че в комиксите на Марвел има доста материали с присъединяване на Балдър Храбрия, които да бъдат приспособени. В канона на комиксите Балдер е полубрат на Тор и механически е правоприемник на трона на Асгард след (периодичната) гибел на татко им Один и отхвърли на Тор да стане крал. Също по този начин е известно, че той е необятно обичан и уважаван от асгардските нации.

На този стадий от продължението на филмовата галактика на Марвел обаче Асгард е погубен от огнения дявол Съртър дружно с Хела, а Тор отхвърля трона, отстъпвайки го на Валкирия (Теса Томпсън). Към момента на " Тор: Любов и гръм " Валкирия е кралица на Новия Асгард на Земята, което може да породи спор с Балдер. Макар че Балдер нормално е представян като благородна и героична фигура, ще бъде забавно да забележим какво ще донесе Даниел Крейг на героя. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР