Даниел Крейг приел изключително емоционално сбогуването си Агент 007. Това

...
Даниел Крейг приел изключително емоционално сбогуването си Агент 007. Това
Коментари Харесай

Даниел Крейг си каза тежко Сбогом с Бонд

Даниел Крейг приел извънредно прочувствено сбогуването си Агент 007. Това стана ясно, откакто на бял свят се появи документалният филм " Being James Bond " ( " Да бъдеш Джеймс Бонд " ). В фрагменти от гратис популяризираното заглавие в Apple TV се вижда по какъв начин 53-годишната звезда снима последната си сцена за идния " Смъртта може да изчака ", написа " Стандарт ".

" Много от хората тук работиха с мен по всички пет кино лентата и знам, че се споделиха доста неща за това какво мисля за тези филми. Но обичах всяка секунда от тях и най-много от този филм, тъй като ставах всяка заран и имах шанса да работя с вас. И за мен е чест ", споделя в тирада след края на фотосите Крейг. Той споделя още, че целият му свят се е преобърнал с краката нагоре, само че не съжалява за нищо.



Още преди да се съгласи да снима в " Смъртта може да изчака " той съобщи, че би направил това само поради хонорара.

Това обаче не е първият път, в който артистът дава поръчка, че повече няма да се снима в заглавие под мерника на Агент 007.

Големият въпрос кой ще е идващият Бонд, ще има своя отговор откакто " Смъртта може да изчака " излезе на огромните екрани, споделят осведомени. В някои страни това е края на месеца, а в други е началото на октомври. Последно се заприказва, че щафетата може да поемат Том Харди, Джон Бойега, Хенри Кавил или Сам Хюган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР