Даниел Крейг несъмнено иска финалното му превъплащение в агент 007

...
Даниел Крейг несъмнено иска финалното му превъплащение в агент 007
Коментари Харесай

Молбата на Даниел Крейг към Адел

Даниел Крейг безспорно желае финалното му превъплащение в сътрудник 007 да бъде запаметяващо се, по тази причина и артистът е решил да помоли Адел за услуга. Защото за един добър филм несъмено способства и един страховит саундтрак.
 Bond 25, Ямайка, Даниел Крейг и видео зад кадър от кино лентата за Джеймс Бонд
Какви ги прави Джеймс Бонд в Ямайка

Видео за кадър от снимачната площадка на Bond 25

Даниел Крейг е помолил Адел да запише още една ария за поредицата за Джеймс Бонд, както певицата направи през 2012 година за " 007 Координати: Скайфол ", написа Daily Star.

Да не забравяме, че с прословутото парче " Skyfall " на Адел имаше необикновен триумф, тъй като с помощта на него, певицата съумя да завоюва Оскар, Златен глобус, Грами и премия Брит.
 Снимка 355063

Въпреки това, не сме уверени, че Адел би се съгласила да извърши молбата на Крейг, тъй като след големите триумфи на " Skyfall ", тя се зарече повече да не прави тематични песни за Джеймс Бонд, с цел да не ѝ донесат злощастие.
 Снимка 319569

Според Sony обаче, Адел към този момент работи върху нови хрумвания и песни за идващия си албум, тъй че в този момент е идеалният миг да размишления и да се съгласи да повтори " магията " на " Skyfall " като сътвори също толкоз добра нова тематична ария за 25-ия филм от поредицата за сътрудник 007.

Създателите на кино лентата от Eon Productions са отказали коментар по въпроса, а що се отнася до Адел, тя също не е дала своя отговор. Тъй като фотосите на кино лентата започнаха неотдавна, има време да разберем по какъв начин ще се развият нещата с бъдещия саундтрак.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР