Даниел Кормие вярва, че Стипе Миочич ще има много проблеми,

...
Даниел Кормие вярва, че Стипе Миочич ще има много проблеми,
Коментари Харесай

Даниел Кормие казва, че ако Стипе Миочич се бие с него отново, не го чака нищо хубаво

Даниел Кормие има вяра, че Стипе Миочич ще има доста проблеми, в случай че те се състезават един против различен за трети път. Двамата бойци имат по една победа в двете битки, които разиграха за публиката на UFC. Кормие нокаутира Миочич още през юли 2018 година, с цел да завоюва купата на UFC в тежка категория. Миочич си възвърна златото с победа посредством TKO в реванша през август 2019 година. Мнозина считат, че UFC ще оформят “трилогия” и самият Миочич съобщи преди пандемията от корона вирус, че е евентуално това да се случи през лятото.
Кормие даде изявление за кореспонденти на ESPN, в което някогашният първенец в полу-тежка и тежка категория на UFC сподели, че щом Миочич види по какъв начин той се приготвя за реванша им, ще осъзнае заплахата, в която се намира.

„ Той не желае да се бие с мен, може би не желае да приказва за това. Все отново му нанасях тежки удари по главата в продължение на 20 минути. И аз не бих желал да се удрям против себе си. Какво ще стане когато разбере, че няма да може да нападна тялото ми както във втория мач? " - продължи той. " Би било доста ужасно за него да се замисли, че когато съм здрав и поправям тази дребна неточност в отбраната си, той ще има извънредно доста проблеми.”

На кого бихте заложили, в случай че Дейна Уайт успее да образува третото издание на тази битка, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР