Даниел Кормие е съотборник на Хабиб Нурмагомедов и прие тежко

...
Даниел Кормие е съотборник на Хабиб Нурмагомедов и прие тежко
Коментари Харесай

Кормие: Не знам дали Хабиб ще се завърне в ММА

Даниел Кормие е съотборник на Хабиб Нурмагомедов и одобри тежко гибелта на Абдулманап Нурмагомедов. В началото на месеца Абдулманап умря в Мосва след дълго боледуване. Кормие доста добре знае какво е да загубиш татко, тъй като преди няколко месеца загуби своя доведен татко. Това несъмнено е огромен удар за всеки и Даниел счита, че ще би трябвало много мощ, с цел да забележим Хабиб още веднъж в клетката.

" DC " споделя, че кариерата на Хабиб е съществено обвързана с Абдулманап и не е ясно какво ще направи Хабиб в бъдеще. Дейна Уайт и Али Абделазиз имат вяра, че Нурмагомедов ще се бие тази година, само че Кормие не е толкоз сигурен. Ето какво показа Даниел пред Хелуани:

" Не мисля, че Хабиб ще се бие тази година. Мисля, че ще би трябвало много мощ на Хабиб, с цел да се завърне още веднъж в клетката някой ден. Знам какво означаваше Абдулманап за него. Знам, че това беше тяхно премеждие. Надявам се, че ще се бие, само че не знам. Ще би трябвало много мощ, с цел да се върне в клетката. Не знам още какъв брой Хабиб ще остане в играта.

Може би Хабиб ще се бие и ще се показа доста мощно в памет на неговия татко. Гледах борбата му в Абу Даби и метода, по който неговия татко реагира след нея. Изглеждаше по този начин, като че ли неговия дух беше изпъленен с наслада от успеха на неговото дете. Радвам се, че двамата споделиха този миг в Абу Даби през септември предходната година. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР