Даниел Кормие може да бъде принуден да приключи с професионалната

...
Даниел Кормие може да бъде принуден да приключи с професионалната
Коментари Харесай

Ако COVID-19 се проточи до есента, Кормие се оттегля от ММА

Даниел Кормие може да бъде заставен да завърши с професионалната си ММА кариера заради пандемията COVID-19. Вирусът “паузира” света и заличи спортните събития за неопределен срок. UFC отсрочват към този момент три събития поради пандемията. Въпреки, че други огромни спортни организации не дават вяра на почитателите си, Дейна Уайт е неотстъпчив, че UFC 249 ще има и всички други последващи събития ще продължат по график.
Но в случай че държавните управления затворят границите и разрешават единствено събирания на 10 или по-малко души, от UFC мъчно ще се снабдят с “домакин” на файт картите си. Дайниел Кормие, обаче, към момента се надява на трети дуел против Стипе Миочич, който да се случи това лято.

„ Мисля, че по този начин или другояче приказваме за лятото или края на лятото. Мисля, че до края на лятото би трябвало да се възстановява всичко. Това се отразява върху способността да се тренира постоянно в залата. Не бих рискувал с това. " съобщи капитана на АКА.

Ако пандемията продължи до есента, Кормие, който съобщи, че ще се пенсионира предходната година, споделя, че това може да го принуди да приключи кариерата си без трети пердах с Миочич.

" Да. Ако това нещо продължи след късната есен и зимата, няма метод. Ще избера да се отдръпва. Мисля, че това би трябвало да се случи до лятото “, сподели той.

Дейниъл Кормие завоюва златото в тежката категория на UFC от Стипе Миочич и по-късно го изгуби от него в четвъртия рунд от втория им дуел. Мислите ли, че ще забележим трети, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР