Даниел Кормие изгаря от любопитство да види Конър Макгрегър срещу

...
Даниел Кормие изгаря от любопитство да види Конър Макгрегър срещу
Коментари Харесай

Кормие: Макгрегър - Силва е по-голяма битка от Джоунс - Нгану

Даниел Кормие изгаря от любознание да види Конър Макгрегър против Андерсън Силва.

Наскоро Силва провокира Макгрегър в обществените мрежи и ирландецът небрежно одобри предизвикването.

Кормие има вяра, че този дуел има много смисъл, тъй като сега няма различен логически съперник за " The Notorious ". View this post on Instagram
A post shared by Scott Bell (@biasedgrappler) on May 29, 2020 at 8:35am PDT

" Ако няма кой различен да се бие с Макгрегър, да... бих гледал тази борба. И то с огромен интерес. Щом всички други в категорията му са заети.

Работата е там, че хората постоянно си измислят някакви проблеми. Например по отношение на Конър против Хабиб - Конър не заслужава дуел за купата, би трябвало да се бие с Джъстин Гейджи. Добре, само че пък не би трябвало да се бие с Джъстин, тъй като Джъстин заслужава дуел за купата. Така че той няма място в леката категория.

Добре, отива в полусредната, където желае дуел с Усман, само че не го заслужава. Не желаеме да гледаме Конър против Масвидал, тъй като Масвидал би трябвало да се бие с Усман.

Добре, значи и това отпада. Ами Диаз? О, не, към този момент не сме заинтригувани от дуел с Диаз. Нека се бие с Андерсън Силва. Какво значение има.

Всеки има проблем с всичко и по този начин в никакъв случай няма да имаме логичен дуел. Аз ще виждам 100% срещата със Силва. Ще бъде огромен дуел. "

И въпреки че спортните почитатели още се двоумят по какъв начин да одобряват тази борба, Кормие счита, че това е едно от най-големите събития, които UFC може да направи сега. По-голямо и от Джон Джоунс против Франсис Нгану.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР