Даниел Илиев защити европейската си титла на KGP (б.р. -

...
Даниел Илиев защити европейската си титла на KGP (б.р. -
Коментари Харесай

Дани Илиев защити титлата си

Даниел Илиев отбрани европейската си купа на KGP (б.р. - Кickboxing Grand Prix). Българският кикбоксьор победи Кевин Уорд посред родината му - Англия.
 Фенове пребиха кикбоксьор след кървясъл нокаут (видео)
На церемония вечер в Манчестър и при сериозна поддръжка от трибуните за Илиев, родният войник изигра отличен мач в три рунда и справедливо получи успеха с единомислещо решение от съдиите, написа boec.bg.

Под бурните викания от самото начало Илиев стартира решително срещата и още в началните секунди наложи своето движение и игра, и бе този, който атакуваше.

Илиев и този път търсеше нокаута, само че с премерени дейности и старания, като даже един път беше доста близо и до нокдаун против Уорд. Точните упътвания на треньора му в ъгъла Веселин Веселинов също способстваха за цялостната доминация.

196-сантиметровият британец, който е петкратен международен първенец и то на пет разнообразни организации, както и един от най-опитните и обичани локални бойци, също показва класа, само че не съумя да пробие отбраната на българина.

Така Даниел Илиев отбрани пояса, който завоюва през месец ноември предходната година в столичната зала " Универсиада ". Активът му на професионалния кикбокс кръг към този момент е 16 победи и 2 загуби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР