Даниел Илиев коментира победата си в реванша срещу Деян Топалски

...
Даниел Илиев коментира победата си в реванша срещу Деян Топалски
Коментари Харесай

Илиев: Показах на Топалски кой е по-добрият

Даниел Илиев разяснява успеха си в реванша против Деян Топалски в кикбоксовия конфликт в зала “Универсиада”. Илиев нокаутира противника си в края на четвъртия рунд и по този метод взе реванш за загубата в първата борба сред двамата.

“Точно както чаках. Аз излязох да се развличам на кръга и по този начин и стана. Исках да покажа на Деян, че мачът ще е напълно друг отпреди три години и по този начин и се получи. Мисля, че той видя от първо лице, че нещата много са се трансформирали оттогава. Той не искаше да играем пет рудна, до момента в който аз бях квалифициран и за петте. Бях подготвен да приключа мача и по-рано, както се и получи. Всичко мина по план”, съобщи Илиев.

Той бе запитан и за атмосферата в залата и за поддръжката от почитателите ла Левски, която получи по време на целия дуел.

“Винаги почитателите на Левски са идвали да ме поддържат на мачовете ми, за което съм им безпределно признателен.Този път бяха още повече. Благодаря им, че резервираха хладнокръвие, макар провокациите от другата агитка. И те добре се показаха и съм удовлетворен от еуфорията, че имаше състезание. Агитката на ЦСКА ме предизвикаха, само че и това е част от шоуто. Адреналинът се подвига, въпреки всичко завърших мача с нокаут. Атмосферата ме зареждаше, само че на кръга гледах да се изолирам от това нещо и да се концентрирам в мача. Натрупах опит през годините и резервирах самообладание”, добави боецът.

“Това бе точка, която желаех да сложа тук за България. Миналият мач беше равносилен и тогава съдиите му дадоха успеха на него. Аз нямаше да имам нищо срещу, в случай че беше пристигнал и ми беше споделил: “Данка, мачът беше равностоен”. Тогава щях да му стисна ръката. Той сподели, че надали не ме е пребил. Сега му демонстрирах какво е пребиване”, сподели още кикбоксьорът.

Накрая той бе запитан дали би се съгласил да се изправи за трети път против Топалски.

“Спорд вас има ли смисъл от трети мач? Аз мисля, че няма. За мен бе значимо да сложа точка на този спор, който бе подложен под въппрос. Аз го поздравих. Както споделих и преди, тъй като той малко перифразира моето в началото предложение да играем двамата, тъй като аз постоянно желая да се удрям с по-силни съперници, постоянно съм му имал почит, тъй като той е състезател от доста години и съм желал да се съревновавам с най-хубавите. Тогава той беше най-хубавият в тази категория и желаех да премерим сили. Но в този момент му демонстрирах кой е по-добрият”, приключи Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР