Даниел и Александра Петканови качиха второ клипче от поредицата си

...
Даниел и Александра Петканови качиха второ клипче от поредицата си
Коментари Харесай

Горещи новини: Ето какво се случва с Петканови след вестта за развода

Даниел и Александра Петканови качиха второ клипче от поредицата си "Карти долу ", в която намерено разясняват персоналния си живот с почитателите си онлайн.

В първото си видео двойката седна пред камерата, с цел да разиска общото си бъдеще.

Сега Лудият кореспондент и майката на сина му са достигнали до заключението, че няма да се разделят, даже противоположното - кавгите им в последно време са ги създали още по-близки.

По-рано Александра разкри, че двамата в действителност са били скарани и тя в действителност очаквала това да е краят на връзката им.

В предходния клип Петканови разискаха на дълго и на необятно проблемите си и всеки показа проблема си.

Феновете се разделиха в два лагера и в този момент двойката признава, че видеото основало в допълнение напрежение посред им, само че в последна сметка излезли по-силни от обстановката. Алекс споделя, че приела тежко мненията към първия клип, тъй като рецензията в тях била ориентирана към нея.

Двойката посочи още, че не записва тази поредност, с цел да си прави реклама и че изобщо не са станали милионери от истинското видео.

Дани е безапелационен, че желаят да показват достоверната страна на фамилния живот. Също по този начин, те въпреки всичко имат намерение да си купят нов апартамент, само че са решили парцелът да е на името на сина им. Мислят и за още наследници.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР