Даниел Ганев, един от братята-борци, задържани за грабежи над чужденци

...
Даниел Ганев, един от братята-борци, задържани за грабежи над чужденци
Коментари Харесай

Един от братята борци Ганеви, върнали мутренските времена в Слънчев бряг, направи потресаваща изповед

Даниел Ганев, един от братята-борци, арестувани за грабежи над чужденци в Слънчев бряг, както и техният другар Николай Бабачев, желаеха да излязат от ареста. В момента Окръжният съд в Бургас гледа ограниченията им за неотклонение, откакто предходната седмица магистратите в Несебър ги оставиха в ареста.

Мистерия с първенеца по битка Мариян Ганев! Ще отърве ли решетките след серията грабежи на туристи в Слънчев бряг, братята изумили полицията

Майката на Николай- Недка, беше позволена от съда като очевидец. „ Синът ми страда от диабет, на инсулин е от 11- годишен. Неподдържането на положението му ще докара до затруднение. През годините д мъжа ми сме полагали доста грижи. През нощта Николай е изпадал в безсъзнание. Синът ни не е напускал дома ни допреди 2 години, когато реши да замине да работи в Слънчев бряг. Той е добър възпитаник, приключил е Математическата гимназия, признат е в 2 университета. Ние държим да продължи образованието си и да продължим да се грижим за нето. Ние му оказваме помощ по всевъзможен метод “, сподели майката, която е преподавател по специалност.

Първи СНИМКИ на братята борци Ганеви, които върнаха мутренските времена в Слънчев бряг

Според прокуратурата жалбите против мярката за неотклонение „ Задържане под стража “ са неоснователни. „ Няма нови условия, които да постановат изменение. Има безспорни доказателства против тях. Привлечени са като обвинени за две закононарушения, които не са инцидентни решения, а са планувани. По никакъв метод не могат да бъдат оставени да търпят друга мярка в Слънчев бряг, а по родните им места – ще се затруднят следствените дейности. “, настоя държавното обвиняване.

Ченге под прикритие закова братята борци Мариян и Даниел, които върнаха мутренските време в Слънчака! (СНИМКА)

Според отбраната на Бабачев няма доказателства, че подопечният му ще се укрие. „ Ще лишим един 19-годишен юноша да израства трудово и обществено “, сподели юристът. Той изиска за Николай парична гаранция или подписка.

„ Искрено скърбя. Осъзнавам голямата си неточност, която няма да дублирам. Обаче в ареста ми е тежко. Храната в ареста не е подобаваща за мен, защото аз би трябвало да съблюдавам специфичен режим. Дават ми бял самун, а аз би трябвало да хапвам пълнозърнест. Отделно – има напрежение, а аз не съм привикнал с това “, сподели Николай Бабачев.

Според юриста на Даниел Ганев той има непрекъснат адрес в Сливен, сега краткотрайно обитава в Слънчев бряг. „ Двете закононарушения са осъществени в границите на половин час. Съвсем обикновено е в границите на някаква страст да бъдат осъществени “, сподели отбраната. Той също изиска по-лека мярка за неотклонение.

„ Осъзнавам грешката си. Най-много желая да завърши всичко. Не мисля, че тази мярка е подобаваща за това, което сме създали “, сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: burgasinfo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР