Даниел Делчев, популярен с участието си в петото издание на

...
Даниел Делчев, популярен с участието си в петото издание на
Коментари Харесай

Ново 20: Брадърът Дидо Делчев, обвинен за държавен преврат в Дубай и издирван от Интерпол, гледа на карти в интернет!

Даниел Делчев, известен с присъединяване си в петото издание на „ Биг  брадар ”, се преквалифицира от строител на... гадателка. Лежалият в дубайски затвор по обвинявания за държавен прелом юнак, който Интерпол търсеше в продължение на 6 месеца, ясновидства онлайн. Мераклиите да „ нагазят ” в бъдещето му задават въпроси, написани като коментар на основаната от него страница – „ Бялото приятелство ”.

Делчев тегли карта и стартира да прави мнения. Често пъти в допълнение разказва смисъла на знаците и праща информацията на месиндъжра на вълнуващите се от избрана тематика.  Брадърът дава всевъзможни препоръки – от това по какъв начин бездетна майка може да зачене до решаването на избран любовен проблем. Българи от целия свят го засипват с разнообразни въпроси, най-много обвързваните с магия, работа и здраве. Дидо установил, че всеки втори у нас имал магия. Злобата карала хората да се ненавиждат и да си нанасят жестоки удари под кръста . Жените се  скъсвали да поръчват любовни вълшебства, тъй като желали да се доберат до избран мъж или да разбият фамилията му, с цел да го вържат в своя изгода. Ако любовната магия не се хванела в точния момент от експерт, това можело да докара до тежки заболявания. Бързите абрикадабри предизвиквали неочаквана гибел, а по-бавните - туморни образования.

На 31 май Дидо отчел рекорден брой гледания – 210 000. Били му заложени над 2000 въпроса. За да няма афектирани, отговарял на всички малко, само че всъщност. Клиентите му били удовлетворени и се увеличавали, тъй като пари за прогнозите не вземал.
След излизането си от дубайски затвор, Дидо провежда строителна бригада, с която извършваше ремонт по софийските улици. После реши да замине за Варна, където отвори Център за хубост и здраве. Малката компания му давала опция да живее без финансови терзания. Картите били негово остаряло занимание, което той решил да практикува ежедневно, тъй като врачуването засилило интуицията му, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР