Даниел Чипев ще се завърне в БНТ на поста главен

...
Даниел Чипев ще се завърне в БНТ на поста главен
Коментари Харесай

Даниел Чипев ще е главен продуцент на новините на БНТ


Даниел Чипев ще се завърне в Българска национална телевизия на поста основен продуцент "Новини " от 7 октомври, откакто преди две години се реалокира в "Нова телевизия " като основен изпълнителен продуцент на "Новини и настоящи излъчвания ", потвърдиха за "Дневник " от Българска национална телевизия.

Освен него в Българска национална телевизия от месец се е върнала на работа и Мария Чернева като редактор "Специални планове ", който дава отговор за предаването "В кадър ". Тя напусна малкия екран през 2018 година, откакто краткотрайно бе отстранена от тогавашния началник на новините Уляна Пръмова от здравния сектор поради възражения по работата й в закрития към този момент Фонд за лекуване на деца.

Преди две години Даниел Чипев се върна в "Нова телевизия " под управлението на Вяра Анкова. Там той работи и преди този момент като кореспондент в интервала 2003-2004 година

Кариерата му стартира през 1997 година като външнополитически кореспондент в "Ефир 2 " на Българска национална телевизия. От 2000 до 2003 година работи в телевизия "Ден " като политически кореспондент. След завръщането си в Българска национална телевизия става един от водещите на ранната емисия "По света и у нас " от 18 ч. от момента на нейното основаване. Впоследствие е водещ и на централната емисия в 20 ч. През 2010 година е назначен за изпълнителен продуцент на новините в Българска национална телевизия, а през 2013 година продуцира следобедния публицистичен блок "Още от деня ".

От 2013 година оглавява дирекция "Информация " на националната телевизия. Дипломира се в СУ "Св. Климент Охридски " с магистърска степен по телевизионна публицистика.

Сайтът "Офнюз " заяви, че дружно с Чипев "Нова телевизия " е напуснала и Милена Цветанска. Пред "Дневник " от Българска национална телевизия оповестиха, че сега тя не е част от екипа на дирекция "Информация " на Българска национална телевизия.

Милена Цветанска също отиде като продуцент в "Нова телевизия " по покана на Вяра Анкова, а преди този момент бе началник на нюзрума на Българска национална телевизия и водещ на предаването "Плюс това ", което бе свалено, напомня уеб сайтът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР