Даниел Боримиров вече не е директор на детско-юношеската школа на

...
Даниел Боримиров вече не е директор на детско-юношеската школа на
Коментари Харесай

Левски пак уволни Даниел Боримиров

Даниел Боримиров към този момент не е шеф на детско-юношеската школа на Левски. Днес героят от САЩ'94 и основният методист Нестор Юруков са били известени за решението на управата от изпълнителния шеф Павел Колев. След това Боримиров е събрал треньорите от клубната академия на „ сините “ и е съобщил новината.

Боримиров стана шеф на школата на Левски през лятото на 2014 година и заемаше поста до началото на 2017 година, когато размени Станислав Ангелов като състезателен шеф на „ сините “. В края на същата година се завърна отпред на ДЮШ, откакто тогавашният притежател Спас Русев закри длъжността състезателен шеф.

" Не разбрах за какво тъкмо ме освобождават, само че няма защо да скърбя. Левски постоянно ще е в сърцето ми. Този клуб ми е дал доста. Няма защо да скърбя. Последните пет години Левски не е вложил и една стотинка в школата. Радостен съм, че тази пролет от ден на ден и повече момчета от школата се постановат в първия отбор. Дано тази традиция продължи ", сподели пред " Хоризонт " Боримиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР