Даниъл Крейг е сред възможните режисьори на следващия филм за

...
Даниъл Крейг е сред възможните режисьори на следващия филм за
Коментари Харесай

Даниъл Крейг режисира следващия Бонд?

Даниъл Крейг е измежду вероятните режисьори на идващия филм за Джеймс Бонд. Официално беше оповестено, че 51-годишният артист за финален път облича смокинга на сътрудник 007 в 25-ия филм от поредицата, само че продуцентката Барбара Броколи е склонна да му повери режисурата на идната лента.

"Даниъл е движещата мощ зад 25-ия филм за Бонд. Той имаше значителен принос за привличането на създателката на сериала "Боклук " - Фийби Уолър-Бридж като съсценарист на новия филм за шпионина.

Крейг е замесен във всеки аспект от основаването на лентата, от сюжета до създаването на персонажите. Барбара го поддържа и би желала той да се завърне като режисьор на идващия филм от поредицата ", съобщи непосредствен до продукцията източник, представен от в. "Дейли мейл ", предава Монитор.

Крейг по-рано увери, че ще постави старания 25-ият филм за Бонд да е най-хубавият от поредицата. Той означи, че се чувствал фаворизиран, че 34-годишната Уолър-Бридж се е заела със сюжета на кино лентата. Премиерата му е през май 2020 година

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР