Даниъл Крейг е най-дълго служилият агент 007, но времето му

...
Даниъл Крейг е най-дълго служилият агент 007, но времето му
Коментари Харесай

Кой ще е новият Джеймс Бонд

Даниъл Крейг е най-дълго служилият сътрудник 007, само че времето му като Джеймс Бонд изтича. Премиерата на петия филм с него " Смъртта може да изчака " ще се случи и у нас на 20 ноември.

Джеймс Бонд потегля на нова рискова задача

" Смъртта може да изчака ", само че ние не можем

А догатките кой ще е неговият заместител не са спрели, откогато Даниъл Крейг разгласи, че се отдръпва от франчайза. И да, несъмнено че почитателите са нетърпеливи да видят кой ще носи известния смокинг оттук насетне.

Досега за главен кандидат за идващия сътрудник 007 се считаше артистът Том Хидълстън. Той е британец, има сексапил, елитно обучение и сме го гледали в толкоз обичани филми, че още един нямаше да ни пристигна допълнително.

on May 28, 2020 at 2:26pm PDT

Но слуховете обаче, че за идващия Джеймс Бонд ще бъде определен Том Харди, и май могат да се окажат повече от клюки. Говори се също, че ролята му е била препоръчана поради многочислените му фенове - в последна сметка го познаваме от „ Блек Хоук “, „ Стар Трек Х: Въдмездието “, „ Генезис “, „ Венъм “, „ Табу “ и доста други.

on Sep 19, 2020 at 3:44am PDT

Харди е трябвало да бъде разгласен за новия 007 през ноември, с цел да съвпадне с излизането на No Time To Die, написа Mirror, като се базира на Vulcan Reporter. Но поради ковид формалното известие кой поема ролята ще бъде направено по-късно тази година или при започване на 2021 година
 Том Харди на 43
Том Харди в 21 обстоятелството

Вдигаме наздравица в негова чест

А до момента в който чакаме идващият сътрудник 007 да влезе официлно в служба, единственото свястно нещо, което можем да създадем, е да гледаме " Смъртта може да изчака " - последния път на Даниъл Крейг като Бонд. Дано и коронавирусът е почитател...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР